Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Rritet çmimi naftës në Shqipëri

me 2 Qershor 2022 ora 08:25

U Kopjua

Bordi i Transparencës ka vendosur sot çmimet e reja të karburanteve, që do të hyjnë në fuqi në orën 18:00.

Nafta do të shitet me 248 lekë/litri, ndërsa benzina 244 lekë/litri.

Ndërkohë, gazi do të shitet me 90 lekë/litri.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit, ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.