Salltanëti për qielli, ministrja kundër pagave të mësimdhënësve, e veç qanta e saj kushton mbi 1000 Euro!

20:07 / 22 Shtator 2022

U Kopjua

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka qenë shumë e ashpër me reagime kundër SBAShK-ut për kërkesat e tyre.

Mësimdhënësit po kërkojnë nga 100 euro shtesë deri në miratimin e Ligjit të Pagave, por Qeveria po i quan të paarsyshme kërkesat e SBAShK-ut.

Përderisa Nagavcit po i duken shumë 100 euro, ajo në krahë mban një çantë të markës luksoze “Louis Vuitton”. Çmimi i kësaj çante sillet dikun 1700 euro.

Duket se Nagavci nuk e ka problem shumë rritjen e inflacionit dhe të çmimeve./Kosova Live/