In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

S’do të njihni, tjetërsohet prezantuesja shqiptare

me 22 Nëntor 2020 ora 20:22

U Kopjua

Televizionet shqiptare janë të mbushura me femra të bukura, pa dyshim janë prezantueset ato që “joshin” audiencësn.

Një nga prezantueset më simpatike është edhe Kristina Baki, e njohur për linjat trupore.

Por, së fundmi ajo na shfaqet e tjetërsuar me një stil të ri.

Dhe, pa dyshim duket kaq seksi.