In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

ShBA do të investojë 100 milionë dollarë në Kosovë

me 21 Shtator 2020 ora 22:18

U Kopjua

Kryeshefi Ekzekutiv i Korporatës amerikane për Financimin e Zhvillimit Ndërkombëtar, Adam Boehlr, ka thënë se me këtë vizitë po tregojnë seriozitetin e tyre për të investime potenciale në Kosovë dhe për t’u dhënë mbështetje miqve këtu, raporton Ekonomia Online.

“1 miliard dollarë do të investojmë në Kosovë dhe kam ardhur së bashku me zëvendës administrator të USAID fokusuar në import dhe eksport. Ne jemi për të nënshkruar një marrëveshjes dhe për të mbështetur miqtë tanë”.

“Do të financojmë shumë projekte sikur autostrada e hekurudha. Kemi diskutuar edhe për një resort të skijimit. Do të shihni në ditët në vijim. Jemi shumë të përkushtuar për zhvillimin e bizneseve të vogla në Kosovë. Do të sjellim zhvillim financiar me burimet që i keni këtu”, tha ai.