In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Shell dhuron 27 laptop për shkollën fillore Faik Konica

me 7 Shtator 2020 ora 21:37

U Kopjua

Duke parë problemet e vazhdueshme të cilat po shkaktohen në proceset mësimore si rezultat i Covid-19 dhe pas kerkeses nga Kryetari i Keshillit drejtues te shkolles fillore Faik Konica  z.Kushtrim Demiri, Shell Kosova ju ka bashkangjitur iniciativës për të dhuruar donacion 27 Laptop nga një për secilën klasë.

Nëpërmjet kësaj iniciative Shell Kosova ka ndjerë obligim që ti ndihmoj mësimdhënësit e shkollës fillore Faik Konica në Prishtinë dhe t’ua lehtësoj zhvillimin e mësimit edhe në formë virtuale.

Iniciativa për donacione nuk kanë munguar as në të kaluarën nga Shell Kosova ku gjithmonë kan qenë të gatshëm për të kontribuar në projekte të ndryshme me karakter lehtesimi dhe zhvillimi për shoqerinë tonë drejt shtegtimit të tyre për sukses.