In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Sherr mes dy gjimnazisteve, kapen për flokësh për të dashurin

me 27 Shkurt 2020 ora 15:48

U Kopjua

Një qytetar ka dërguar një video pranë redaksisë së JOQ Albania.

Në video duken dy vajza të cilat zihen keq me njëra-tjetrën dhe madje tentojnë të kapen për flokësh.

Ngjarja ka ndodhur në gjimnazin e Laçit, ‘At Shtjefën Gjeçovi’ dhe duket se konflikti mes adoleshenteve ka lindur për shkak të një djali.

Në video duket po ashtu një burrë i cili tenton të ndajë dy vajzat.

Mesazhi i personit të pranishëm në vendngjarje:

Tek një gjimnaz në Laç këto dy vajzat po zihen për një të dashur.