In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Shfletuesi i kriptomonedhave vjen në iPhone

me 18 Prill 2022 ora 15:23

U Kopjua

Opera lançoi shfletuesin e dedikuar kriptomonedhave në fazën beta në Janar duke premtuar që ta bëjë Web3 të aksesueshëm në çdo uebsajt Web2.

Kompania asokohe lançoi shfletuesin për Windows, Mac dhe Android por versioni për iOS ende nuk ishte i disponueshëm. Tani Opera lajmëroi se shfletuesi Crypto për iPhone dhe iPad është i disponueshëm për shkarkim nga uebsajti i tyre.

Minus 9 kg në 14 ditë. Mjafton një lugë çaji një herë në ditë

Reali shënon fitore spektakolare ndaj Sevillas, mbretërit edhe më afër tit…
Shfletuesi vjen me një portofol kriptomonedhash të integruar për Ethereum, Bitcoin dhe ekosistemet e tjera blockchain. Përdoruesit mund të blejnë kriptomonedha në këmbim të parave.

Për më tepër shfletuesi ju jep përdoruesve akses në NFT-të dhe aplikacionet e decentralizuara Web3.

Një prej funksionaliteteve kyçe të shfletuesit është faqja e hapes ku gjejnë informacione rreth kriptomonedhave si çmimet e fundit, event, podcast etj.