In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Shijoje ndjesinë e shtëpisë edhe n’deti – bëhu me apartament në Kune të Shëngjinit

me 8 Prill 2022 ora 15:21

U Kopjua

Është thuajse e pamundur të gjendet ndonjë njeri që nuk është adhurues i detit, e në veçanti bregdetit shqiptar – aty ku relaksimi shpirtëror dhe lidhja emocionale me vendin na bëjnë ta shijojmë çdo sekondë pranë ujit.

E më mirë sesa shijimi i detit, është kur pushimet i kryeni në vet apartamentin tuaj, i cili jua jep ndjesinë e shtëpisë tuaj, por afër bregdetit.

Të gjithë ju që keni ëndërr të bëheni me një apartament pranë bregdetit, tani e keni mundësinë ideale duke përfituar nga ofertat e kompleksit Holiday In, i cili është ndërtuar me cilësi të lartë në plazhin e bukur të Kunes në Shëngjin.

Plazhi i Kunes njihet për ujin e pastër, infrastrukturën moderne dhe një numër të madh kafenesh e restorantesh të cilat i plotësojnë nevojat e çdo banori e turisti!

Ky kompleks ndodhet i pozicionuar në vijën e parë rreth 10 metra larg detit, ndërkaq përfshin:

– Njësi shërbimi
– Pishinë
– Palestër
– Qendër fitnesi
– SPA
– Kënd argëtimi për fëmijë
– Siguri maksimale për ju dhe familjen

Për të marrë më shumë informacione rreth blerjes së apartamentit apo çfarëdo tjetër, kontaktoni në:

Nr. Tel: +355 69 203 5005
E-mail: 
[email protected]
Facebook: 
Edilproject.al
Instagram: edilproject.al

Website: www.edilproject.al