In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Shikoni se çfarë ka humbur djali i Thaçit, Endriti

me 21 Nëntor 2020 ora 11:39

U Kopjua

Drita , motra e kreatores së njohur Lia Stublla është njëra prej femrave që sa herë paraqitet në publik na lë të magjepsur.


E bukur dhe me forma të mahnitshme Drita është shfaqur edhe në fotografitë e fundit. E veshur me një fustan të kuq ajo duket rrezatuese.

Por kur e shohim Dritën pothuajse secilit prej nesh na kujtohet raporti i saj me Endritin, djalin e vetëm të ish-presidentit Hashim Thaçi. Çfarë bukuroshe ka humbur Endriti?!

Lidhja ndërmjet tyre është përfolur shumë por nuk ka pasur asgjë zyrtare.