Kulturë

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

“Shko q***”, Ridley Scott revoltohet nga pyetja e reporterit

09:29 / 07 Dhjetor 2021

U Kopjua

Regjisori britanik Ridley Scott e ka sharë një gazetar, pasi ky i fundit ia kishte bërë një pyetje me spec për filmin e tij më të ri, “Dueli i fundit”.

“Është një film shumë realist. Duket më realist sesa ‘Mbretëria e Parajsës’ apo ‘Robin Hood-i’, nëse keni fjalën…”, thotë gazetari para se të ndërpritej nga Scott-i.

Ai e priti keq këtë koment të gazetarit dhe u lëshua menjëherë në fyerje dhe në të shara.

“Zotëri, shko q***! Q****! Faleminderit shumë! Q***! Shko q*** veten tate, zotëri. Vazhdo!”