Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Shkolla e muzikës në Pejë me objekt të ri, pas gjashtë vjetësh punë dhe përplasje

me 26 Maj 2022 ora 18:30

U Kopjua

Nga një hapësirë e ngushtë, pa kushte të denja dhe shpeshherë edhe me pamundësi të zhvillimit të orëve mësimore nga mungesa e klasave, shkolla e mesme e lartë dhe e ulët e muzikës “Halit Kasapolli” në Pejë tashmë është bërë me objekt të ri. Me lokacion afër parkut “Karagaç”, muzikantët e rinj të hënën kanë prerë shiritin e ndërtesës së re shkollore, e cila për nga kushtet është nga objektet e rralla të institucioneve arsimore publike në vend.