In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Shqiptarë dhe serbë protestojnë kundër degradimit të Lepencit

me 21 Dhjetor 2019 ora 14:11

U Kopjua

Në Shtërpcë sërish është protestuar kundër degradimit të lumit Lepenc.

Policia njofton se në këtë protestë ishin rreth 15 qytetarë të nacionalitet shqiptar dhe serb, njofton Klan Kosova.

Protesta filloi në fshatin Biti e Poshtme, ndërsa në orën 10:40 ka përfunduar dhe nuk ka pasur asnjë incident.