In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Shqiptarët e shajnë sepse flet turqisht, Almeda Abazi: Ju lutem më kuptoni!

me 17 Maj 2020 ora 10:08

U Kopjua

Almeda Abazi jeton në Turqi, e doemos duhet të flasë turqisht në videot që bën, ku reklamon produktet e ndryshme të markave turke.

Ajo së fundi bashkëbisedoi me fansat në Instagram, ku njëri nga ta i kërkoi që videot e postuara ti bën edhe në gjuhën shqipe.

Almeda tha se në videot që bën, merr të shara nga shqiptarët pasi që flet turqisht.

Më tutje ajo sqaron se është një linjë kozmetike turke me të cilën bashkëpunon dhe njëkohësisht edhe e përdorë.

“Prandaj normalisht videot më duhet ti bëj në turqisht. Ju lutem më kuptoni”, shkruan Almeda.

Ajo është e martuar me aktorin e njohur turk Tolgahan Sayışman, me të cilin kanë një djalë të quajtur Efehan.