In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Shumë afër Liga e Kampionëve dhe ajo e Evropës, lojtarët në fushë me fanela të reja

me 4 Gusht 2020 ora 17:28

U Kopjua

Të gjitha skuadrat që do të impenjohen këtë muaj në kompeticionet e UEFA-s do të kenë fanela me një ndryshim të ri.

Nëpërmjet një komunikate zyrtare, institucioni përfaqësues i futbollit europian raporton se në uniformat e futbollistëve do të shkruhet “Faleminderit!”.

E gjitha kjo bëhet në kuadrin e fushatës sensibilizuese me të gjithë punonjësit e shërbimit shëndetësor, sanitar, etj që po përballen prej muajsh të tërë me koronavirusin.

Në këtë periudhë dramatike për njerëzimin mjekët janë heronjtë kryesorë që po luftojnë për shpëtimin e jetës së shumë njerëzve dhe futbolli ka vendosur t’i falenderojë për të gjithë sakrificat e bëra.