In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Sot bëhen homazhe dhe komemoracion për Xhevdet Pecin

me 12 Maj 2022 ora 08:00

U Kopjua

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit njofton se sot, në përkujtim të ish-boksierit Xhevdet Peci, do të bëhen homazhe për të nderuar figurën e tij, të cilat do të mbahen në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, prej orës 9:00 deri në 12:00.

Ndërsa varrimi i të ndjerit do të bëhet në ora 16:30, në fshatin Zhazhë të Komunës së Mitrovicës.

MKRS po ashtu bën të ditur se nesër në ora 19:30 në Qendrën e Kulturës në Mitrovicë do të mbahet mbledhje përkujtimore për ish-boksierin.