In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Sot pritet të nënshkruhet marrëveshja për linjën hekurudhore Kosovë – Serbi

me 14 Shkurt 2020 ora 10:07

U Kopjua

Sot pritet të nënshkruhet marrëveshja për rihapjen e linjës hekurudhore ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

“Nesër në orën 09:30 bëhet nënshkrimi i marrëveshjes për Transportin Hekurudhor”, ka thënë ky burim i lartë për Klan Kosovën.

Kujtojmë se gjatë muajit janar është arritur një tjetër marrëveshje për rihapjen e linjës ajrore Prishtinë-Beograd; ndërsa sot pritet të nënshkruhet edhe për linjën hekurudhore.

Këto marrëveshje vijnë pas angazhimit të drejtpërdrejtë të dërguarit special të Shtëpisë së Bardhë për dialogun Kosovës-Serbi, Richard Grenell, i cili po ashtu është edhe ambasador i SHBA-ve në Gjermani.