In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Sot protestohet kundër shtrenjtimit të rrymës

me 26 Janar 2022 ora 08:51

U Kopjua

Sot në Prishtinë do të mbahet një protestë për të kundërshtuar aprovimin e bllok tarifës të propozuar nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRrE), si dhe do të kërkohet nacionalizimi i KEDS-it.

Kjo protestë është thirrur nga shoqëria civile dhe do të nisë në ora 12, nga sheshi “Zahir Pajaziti” e deri te ndërtesa e Qeverisë.