In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Starbucks inspirohet nga Sach Caffé?

me 27 Tetor 2021 ora 09:19

U Kopjua

Në prag të rritjes së lokacioneve të Sach Caffé në Kosovë dhe në Maqedoni, si duket brendi botëror Starbucks ka kthyer vëmendjen në Kosovë dhe është inspiruar nga fryma e fundvitit dhe postimet e viteve të kaluara nga Sach Caffé.

Duke qenë se Starbucks cilësohet si një ndër kompanitë më të suksesshme botërore, si duket edhe Kosova është një pikë interesante ku ata mund të inspirohen për fushatat e tyre të marketingut.

(Foto e Sach Caffe nga viti 2019, dhe foto nga Starbucks ne Australi me 26 tetor 2021)

(Foto e Sach Caffe nga viti 2018, dhe foto nga Starbucks ne 2019)

Është e vërtetë që kreativiteti buron nga shumë sfera, si hulumtimi, galeritë e ndryshme, dhe shikimi i tendencave më të fundit për të dalë me diçka të re, por kur një kompani aq e madhe inspirohet nga një kompani në Kosovë është shumë interesante, apo jo?

Si do që të jetë, Sach Caffé po vazhdon duke ofruar një eksperiencë të këndshme dhe relaksuese për klientët, sidomos gjatë muajve të fundvitit ku përpos pijeve të reja dhe shijeve të ndryshme të kafes, po planifiikon edhe fushata të reja për festat e fundvitit.