In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

“Suita më duhet me Trixën pa kamera”, reagimi epik i Semit për deklaratën e Donaldit

me 29 Dhjetor 2021 ora 15:11

U Kopjua

Një pjesë të vëmendjes në programin e djeshëm mori raporti mes Donaldit dhe Beatrix.

Përkundër debateve të ditëve të fundit, ata duket të jenë sërish të impenjuar me njëri-tjetrin.

Nga Semi, shoqja e ngushtë e Borës, nuk pati asnjë koment por në një moment mimikat e tradhtuan.

Teksa u nis debati se kush duhet të shkonte në suitën luksoze të ndërtuar rishtazi në shtëpi, Donaldi tha se ajo do i shërbente atij dhe Trixës nëse nuk do të kishte kamera.

Kjo su prit mirë nga Semi. Regjia në studio kapi rrotullimin e syve të saj pas deklaratave të Donaldit.

E pyetur nga Arbana, pas një hezitimi, ajo tha se në suitë duhet të shkonte Beniada me Einxhel. Në fund, me shumicë votash, luksin e suitës për 24 orë e shijuan Monika dhe Arjola.