In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Të famshmit që nuk e dinim se bëhen 40 vjeç në 2020

me 11 Mars 2020 ora 13:13

U Kopjua

Tashmë duhet të mësohemi me faktin se J.Lopez është bërë 50 vjeç, por ashtu si ajo edhe Kevin i filmit “I vetëm në shtëpi” bëhet 40 vjeç këtë vit, megjithse ne preferojmë të mendojmë se vajzat e djetë nga filmat e fëmijërisë nuk plaken kurrë.

Rrjetet e internetit kanë studiuar mijëra foto të personave të famshëm për të zbuluar ato që sivjet bëhen 40 vjeç dhe disa nga rezultatet janë të habitshme.