In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Të fashmet shqiptare shfaqen pa pikë grimi nga karantina

me 4 Maj 2020 ora 19:38

U Kopjua

Grimi sot është kthyer në një nga pikat më të forta të vajzave të cilat vazhdojnë vazhdimisht të krijojnë trende të reja.

Aq më tepër kur kemi të bëjmë me vajzat e njohura të estradës shqiptare.

Gjithnjë të kuruara deri në detaj, në të gjitha daljet televizive apo klipe, të famshmet janë të lidhura fort pas make up-it dhe të dukurit bukur.

Shumë pak prej tyre kanë guxuar të dalin në publik pa u grimuar.

Se cila ju pëlqen e gjeni në galeri.

NORA ISTREFI