In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Tea i përmendi emrin në emision, Bearti kalon në ofendime

me 22 Shtator 2021 ora 13:16

U Kopjua

Tea Trifoni dhe Beart Rexhepi kanë qenë për një kohë të gjatë dyshja më e komentuar në mediet rozë.

Ata i dhanë fund romancës së tyre para disa muajve, por deklaratat për njëri-tjetrin nuk munguan.

Në emisionin që Tea ka filluar ta udhëheq së fundi, ajo ka përmendur emrin e Beartit ku zbuloi se gjithçka zgjati rreth 5 muaj dhe raporti që kishte me të mund të quhet një lidhje.

Kur askush nuk e priste, erdhi edhe reagimi i Beartit duke ‘shpërthyer’ në ofendime.