In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Telefonët e ardhshëm me opsion ndalimi për bërjen e fotografive nudo

me 23 Shkurt 2020 ora 21:06

U Kopjua

Një telefon i ri japonez do të monitorojë fotografitë e bëra për të kontrolluar nëse ato janë të papërshtatshme duke mos i lejuar kështu përdoruesit të bëjnë fotografi nudo.

‘Tone Mobile’ është një kompani japoneze me kosto të ulët por telefonët e tyre kanë disa karakteristika të mira.

Kjo kompani ka sjell telefonët e tyre me ekran 6.26 inç, sistem operativ Android 9.0, dhe kapacitet për ruajtje 64 GB./Indeksonline/.