In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Test psikologjik: Cila është gjëja e parë që patë? Zbuloni çfarë do të thotë kjo për personalitetin tuaj

me 20 Tetor 2021 ora 12:23

U Kopjua

Testet më të lehta psikologjike janë ato që vijnë në formën e një imazhi. Ajo çfarë  duhet të bëni është të shikoni në imazh dhe ta perceptojnë atë në mënyrën tuaj.

Fotografia e mësipërme përshkruan disa gjëra, por gjëja e parë që do të vini re është ajo që do të zbulojë personalitetin tuaj.

Vajza

Nëse po,  atëherë jeni një njeri që pëlqen të tërheqë të tjerët me hijeshinë e tuaj dhe ju pëlqen të angazhoheni në biseda të thella dhe kuptimplota. Kur jeni me një grup, ju flisni me zë të lartë dhe shumica ndalojnë për t’ju dëgjuar. Megjithatë, edhe pse jeni pak person i zhurmshëm, ju jeni gjithashtu misterioz. Vetja juaj e vërtetë është shumë e ndryshme nga ajo që njerëzit rreth jush  shohin.

Djali

Nëse po, atëherë ju jeni të hapur për sugjerime dhe këshilla. Ju jeni të gatshëm të dëgjoni njerëzit e tjerë pa marrë parasysh që nuk pajtoheni me mendimin e tyre. Ju i kuptoni ndjenjat e të tjerëve pa qenë i njëanshëm. Jeni person që përshtateni shumë shpejt në situate të ndryshme dhe për shkak të kësaj aftësie pjesa tjetër rreth jush ju respektojnë.

Kafka

Nëse ishit në gjendje të kuptoni imazhin më të gjerë, domëthenë kafken, ju jeni person që gjithmonë tentoni të ndjekni ëndrrat tuaja dhe të arrini qëllimet tuaja. Ju gjithashtu ndihmoni të gjithë që kanë nevojë për ju dhe kjo është një tipar i bukur që ju bën akoma dhe më të veçantë. Në thelb, ju jeni një person i fuqishëm që mbështet gjithmonë atë që mendon se është e drejtë.