Tetë pacientë po trajtohen nga COVID-19 në spitale

10:07 / 11 Prill 2022

U Kopjua

Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, ka njoftuar se aktualisht po trajtohen 8 pacientë nga COVID-19.

Sipas njoftimit thuhet se gjashtë pacientë janë të konfirmuar me COVID-19 dhe 2 të tjerë post-COVID-19.

Me oksigjeno-terapi, 4 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme: Klinika Infektive, 6 pacientë, Spitali i Gjakovës, 1 pacient dhe Klinika e Pediatrisë, 1 pacient.