In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Thaçi bën thirrje: qëndroni në shtepi, mos lëvizni pa nevojë

me 24 Mars 2020 ora 12:07

U Kopjua

Presidenti i shtetit, Hashim Thaçi ka kërkuar nga gjithë qytetarët e Republikës që të rrinë në shtëpi, ndonëse kundërshtoi vendimin e qeverisë “Kurti” për këtë gjë.

Sipas tij, vendimi i mbrëmshëm ka provokuar rrethanë të re të paqartësisë dhe fikës.

“Jemi dëshmitarë të gjithë që sot njerëzit janë detyruar të dalin dhe të furnizohen vetëm në mëngjes”, ka thënë ai.

Më tej, Thaçi theksoi se mesazhi kryesor për institucionet e vendit është të dëgjoni me kujdes rekomandimet e ISHKP-së.

“Jemi dëshmitarë të gjithë që sot njerëzit janë detyruar të dalin dhe të furnizohen vetëm në mëngjes”, ka thënë ai.

Më tej, Thaçi theksoi se mesazhi kryesor për institucionet e vendit është të dëgjoni me kujdes rekomandimet e ISHKP-së.