In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Thaçi e nis ditën me një video nga Liqeni i Ujmanit

me 16 Gusht 2020 ora 10:45

U Kopjua

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka vazhduar që të promovojë bukuritë natyrore të vendit.

Thaçi ka publikuar një video nga Liqeni i Ujmanit, ku në sfond dëgjohet edhe “Baresha” e Nexhmie Pagarushës.

“Liqeni i Ujmanit  Perlë me bukuri natyrore dhe pasuri e çmueshme e shtetit të Kosovës”, ka qenë mbishkrimi i kësaj video.

Liqeni i Ujmanit 🇽🇰Perlë me bukuri natyrore dhe pasuri e çmueshme e shtetit të Kosovës. HTH#Ujmani #Baresha

Posted by Hashim Thaçi on Sunday, August 16, 2020