In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Tifozët nga Lipjani paratë e grumbulluara gjatë aksionit i’a dhuruan familjes nga Gjilani

me 28 Nëntor 2019 ora 19:20

U Kopjua

Mbrëmjen e të martës dhe gjatë gjithë ditës së mërkure, tifozët “Tigrat” dhe “Stuhia e Kuqe” që vijnë nga qyteti i Lipjanit grumbulluan mjete në qendër të qytetit për të prekurit nga termeti.

Gjatë mbrëmjes së djeshme, tifozët së bashku i quan mjetet e grumbulluara në Shqipëri raporton Kosova.live

Paratë e grumbulluara ata nuk i dorëzuan në depot e Shqipërisë, por i ruajtën për familjen Abazi nga Gjilani e cila humbi dy djemtë e saj gjatë tërmetit.

990 euro ishte shuma që sot u nis drejt Gjilanit për t’iu dhuruar familjes.