In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

UBT-ja grumbullon ndihma për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri

me 27 Nëntor 2019 ora 12:11

U Kopjua

UBT, në bashkëpunim me Këshillin Studentor, kanë nisur aksion për grumbullimin e të gjitha mjeteve për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri.

“Të gjithë jemi shokuar nga pamjet që i kemi parë që nga mëngjesi i hershëm i ditës së sotme, e që po vazhdojnë akoma”, thuhet në njoftimin e UBT-së.

“Përderisa tërmetet e njëpasnjëshme lanë të vdekur e qindra të plagosur, janë edhe qindra familje të tjera që ju duhen para, veshmbathje, ushqim e batanije, pasi momentalisht kanë mbetur pa kulm mbi kokë, madje kanë frikë edhe të kthehen në shtëpitë e tyre”.

“Prandaj, duke e dëgjuar edhe thirrjen e shumë studentëve vullnetarë, ne nga nesër fillojmë me grumbullimin e mjeteve nga kushdo dhe sido që ka mundësi të japë kontribut”.