In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Ushtari i KFOR-it në Leposaviq: Përshëndet Gazetarin Serb me gishtin e mesëm

me 25 Shtator 2021 ora 13:19

U Kopjua

Përpos Njësive Speciale të Policisë së Kosovës dhe xhandarmërisë serbe, në pikat në veri të vendit po qëndrojnë edhe pjesëtarë KFOR-it.

Një prej pjesëtarëve të kontingjentit hungarez të KFOR-it ju tregoi gishtin e mesëm gazetarëve serbë në Leposaviq.

Mediet serbe këtë gjest të ushtarit e morën si tregues të qëndrimit të KFOR-it ndaj serbëve dhe për krijimin e ushtrisë së Kosovës.

Ndryshe, situata sot u tensionua pasi serbët dogjën Qendrën e Regjistrimit të Automjeteve në Zubin Potok.