In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Vazhdon të jetë e bllokuar rruga në Jarinje

me 24 Shtator 2021 ora 13:57

U Kopjua

Situata e përgjithshme në ditën e pestë të protestës në Jarinje është e qetë dhe pa ndonjë incident.

Rruga vazhdon të jetë e bllokuar dhe vërehet numër dukshëm me i vogël i protestuesve ndërsa më i madh i atyre që kalojnë kufirin këmbë nga Serbia në Kosovë dhe anasjelltas.

Policia vazhdon të jetë e pozicionuar nëpër punkte përgjatë kufirit, duke mbajtur situatën nën kontroll.  Përkundër përpjekjeve të ekipit tonë për të marrë mendimin e ndonjë qytetari rreth kësaj situate, ata nuk kanë pranuar të flasin.

Situatë e ngjashme është edhe në kufirin e Bërnjakut.