In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

“Vdiqa për pak jug Shqipërie”

me 14 Prill 2020 ora 08:54

U Kopjua

Aktorja Olta Gixhari duket se nuk është duke u adaptuar me vetizolimin për shkak të pandemisë së koronavirusit

Duke qenë e izoluar aktorja duket se është mërzitur dhe se ka mall për detin e jugut në Shqipëri.

Ajo ka shkruar se e ka marrë malli tepër për bregun e detit të jugut të Shqipërisë derisa në fotografinë e saj ajo shihet duke lexuar një libër.

“#throwback #jal #jug ohhh vdiqa per pak jug Shqipërie 💙 Po ju ku do te donit te ishit sot me këtë diell?”, ka shkruar ajo.

Aktorja kishte filluar vitin 2020 me disa projekte por që janë ndaluar për shkak të përhapjes së Covid-19. /Kosova.LIVE/