In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Vendi ideal për Fifin e Granitin për t’u puthur në Big Brother VIP

me 22 Tetor 2021 ora 12:13

U Kopjua

Fifi dhe Graniti janë dy banorët që kanë shprehur hapur pëlqimin ndaj njëri-tjetrit.

Por, banorët nuk po e besojnë aspak deklaratën e Graniti karshi Fifit, shkruan Kosova.LIVE.

Në një bisedë me Ilirin, balerini shqiptar ka sugjeruar Fifin se në ç’vend të puthet Fifi me futbollistin.

“Brenda të dhoma e rrëfimit, sa del nga aty, është një pjesë errësirë, dhe aty mund ta bësh”, ka thënë Iliri, derisa Fifi ia kthen duke i thënë se e ka parë edhe atë pjesë, por që këngëtarja ka treguar se edhe aty ekziston një kamer e vendosur shumë lart.

Ndryshe, Fifi gjatë bisedës me Arjolën gjatë ditës së djeshme është shprehur se dëshiron vërtet ta njeh Granitin.