In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Video që po prek zemrat e të gjithëve, babai luan me fëmijën në karrocë në mes të dëborës

me 27 Janar 2022 ora 14:40

U Kopjua

Video ku duket një baba, i cili luan me dëborë me fëmijën e tij me aftësi të kufizuara, që ndodhet në karrocë po bën xhiron e rrjetit në Internet.

Mes fotove dhe videove që përshkruajnë situatën kaotike me rrugët e bllokuara nga dëbora, video me babanë turk prek  zemrat e të gjithëve, duke shkaktuar komente nga shumë përdorues në rrjetet sociale.

Video e publikuar në TikTok tregon babanë, duke luajtuar topa bore me fëmijën e tij në karrocë me rrota.

Video e shpërndarë në TikTok është shoqëruar me mbishkrimin “Njeriu si njeri.”