In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

VogĂ«lushja Rumesa Dibrani publikon projektin “Poki”. Mos e humbisni đŸ’„đŸ’„

me 10 Shkurt 2020 ora 19:28

U Kopjua

Rumesa nĂ« kĂ«ngĂ«n “Poki”, kĂ«ndon pĂ«r qenushin e saj dhe tregon miqĂ«sinĂ« qĂ« ka me tĂ«, ndĂ«rsa jep edhe mesazhin pĂ«r kujdesin dhe dashurinĂ« qĂ« duhet tĂ« kemi ndaj kafshĂ«ve.

Publikimi i kĂ«ngĂ«s sĂ« RumesĂ«s, i cili Ă«shtĂ« i realizuar edhe nĂ« klip, Ă«shtĂ« publikuar sot nĂ« Youtube, nĂ« ditĂ«n kur Rumesa mbush shtatĂ« vite. 

Rumesa premton që do të sjellë edhe shumë këngë të tjera, pasi aq sa e donë Pokin, po aq e dashuron edhe këngën.