In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Zyra e BE-së në Kosovë për Bajram: Gjithë të mirat komunitetit mysliman

me 24 Maj 2020 ora 09:31

U Kopjua

Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë i ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit.


Kjo zyrë ka theksuar se liria e fesë dhe aftësia për të praktikuar besimin është një vlerë thelbësore europiane që Bashkimi Europian e mbështetë me vendosmëri për njerëzit e të gjitha besimeve.

“Urime komunitetit mysliman të Kosovës me rastin e Fitër Bajramit. Liria e fesë dhe aftësia për të praktikuar besimin është një vlerë thelbësore europiane që Bashkimi Europian e mbështetë me vendosmëri për njerëzit e të gjitha besimeve. Kështu, për festën e Fitër Bajramit ne iu dëshirojmë të gjitha të mirat komunitetit mysliman në Kosovë”, thuhet në urimin e zyrës së BE-së.